Hétidézete

‎"It's the end of the world as we know it, and I feel fine."

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

Hall of Fame

2010.02.24. 12:25 szkr

Seggfejek nem csak a politikai életben találhatóak, nap mint nap összefuthatunk velük, anélkül, hogy észrevennénk. Az ilyen embereknek állít örök emléket Hall of Fame című sorozatunk, hogy soha ne felejtsük el azokat, akik ártalmasak a környezetük egészségére.

Nekem hirtelen négy kellemes történet jutott eszembe, amivel lehet borzolni mások idegeit, szépen lassan (ahogy az ezen blogon már szokás) mindenkire sor kerül majd idővel. mujure nem tudom, hogy kikkel készül, nálam lesz "legjobb barátnő", "első szerelem" és egy amolyan klasszikus áruló-sztori, a hazug lelkészről nem is beszélve. A történeteknek vagy tanúja voltam vagy első kézből hallottam róluk, szóval a hitelesség jegyében készül ez a kis emlékállítás.

For the record azt azért megjegyezném, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy emberek vagyunk és néha hibázunk. Éppen ezért, bár például én is szoktam seggfej lenni, itt nem ilyen történetekről lesz szó, hanem igazi gecikről, akik pusztán azzal, hogy levegőt vesznek, majd kiengedik azt, teljesen feleslegesen mérgezik az amúgy is szar állapotban lévő levegőt. Szóval stay tuned, hamarosan jelentkezem az első történettel. Addig pedig élvezzétek a visszaszámlálást. Időről időre pedig kisorsoljuk az Arany Szardarab címet, ami mellé egy frissen köszörült konyhakést adunk ajándékba, amit egyszeri használat után visszakérünk. Persze csak miután ellenőriztük, hogy a delikvens valóban megtette azt a szívességet a világnak, hogy kinyírta magát.

note: amennyiben valaki úgy érzi, hogy van ilyen sztori a tarsolyában, akkor mindenképpen ossza meg velünk, ne maradjon ki senki. Kommentben vagy e-mailben, esetleg a facebook/iwiw üzenetküldő szolgáltatásán keresztül, illetve akár MSN-en várjuk a beszámolókat az igazi szemétládákról. Mert megérdemlik.

Szólj hozzá!

Címkék: válság gyökér akikre büszkék vagyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://krstf.blog.hu/api/trackback/id/tr471786417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása