Hétidézete

‎"It's the end of the world as we know it, and I feel fine."

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

inget karácsonyra

2011.12.23. 11:48 szkr

Tartalmas, lányokban gazdag év volt ez. Volt pofáraesés, megbocsátás, nemtalálkozás, mégistalálkozás, sunyinösszejövés, hivatalossátevés és sok-sok szakítás. Aztán a végén persze itt vagyok megint és próbálom összeszedni, hogy kiknek szól most ez. Mivel esélyem nincs, inkább feladom. Rátok bízom. Itt egy ing mindegyikőtöknek. Ha tetszik, hát viseljétek egészséggel. Ha nem, akkor persze nem erőszakolom rátok. Boldog karácsonyt.

Nem akarom feleslegesen tépni a számat. Szerintem hülyék vagyunk mind. Képtelenek vagyunk arra, hogy elengedjük magunkat, képtelenek vagyunk arra, hogy ne valamiféle összeesküvést lássunk minden cselekedet mögött. Amúgy ez talán érthető is, hiszen hogy a faszba lehetne izgalmas valami, ami egyszerű?

Tulajdonképpen csak annyi van, hogy rohadtul hiányoztok. Jó volt év elején, mikor lehetett számolgatni, jó volt tavasszal, amikor végre nem kellett már foglalkozni ezzel, jó volt nyáron, mikor egy pillanatra azt hittem, hogy lenyugszom és jó volt az elmúlt pár hónap is, mikor, már-már hagyományosan, minden összeomlott egy kicsit. Nem mondom, hogy örülök, de azért jó is.

Az a baj, hogy szarok az érvek. Az, hogy hülyének érzed magad jogos, de béna kifogás. Az, hogy nem akarod, hogy csak egy dugás legyél oké, de ha nem mész bele a dugásba, akkor esélyt sem adsz arra, hogy többet jelents. Az, hogy sok dolgod volt rendben van, de ne várd, hogy miután erre hivatkozol, a másik majd állandóan időt akar rád szakítani. A szerencse persze az a dologban, hogy mindegyikőtökbe egyformán bele lehetett szeretni és így mindegyikőtöknek egyformán hátat lehetett fordítani egy idő után. Ez is csak egy sport, egy játék, ha ti nem értitek, akkor senki sem fogja.

Nem is számít persze. A lényeg, hogy egyszer majd ti is csak egy jó sztori lesztek, ahogy gondolom én is az vagyok jópár embernek. Ez így teljesen oké, ha Jézusnak megfelel, hogy így alakult, akkor ki vagyok én, hogy nekem ne feleljen meg?

Hát így. Sokan vagytok, de soha nem elegen. Szeretlek titeket, ennél többet hirtelen nem tudok adni. És hiányozni fogtok mindig. Boldog karácsonyt. Szívjatok be rendesen és ünnepeljetek a családdal.

1 komment

Címkék: karácsony ex akták akikre büszkék vagyunk sex drugs rocknroll

A bejegyzés trackback címe:

https://krstf.blog.hu/api/trackback/id/tr913490544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása