Hétidézete

‎"It's the end of the world as we know it, and I feel fine."

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

NeB! - Eszperente

2009.11.28. 15:19 szkr

Veszekedtem egy szerelembe szerelmes gyerekkel.

Egyszer elmentem erremegerre emberekkel, s elmerengett velem egy gyerek egy lehetetlen jelenet felett. Elmenve egymegegy ember mellett szemem megdermedt ezen: eme gyerek, melynek lentebb lett egy nemesebb szerve, nemcsendben jegyezte meg mellette nemfekve elhelyezkedett szerelmeseknek: menjetek emberekkel szexelve kenyeret keresett, nektek lelket szerzett emberbe! Ezen nevetve jegyeztem meg: lehet nem szereted ezeket, mert neked nem lett szerencse este.

De elmentem (sereket rendeltem) s elmerengtem, mert ez nem egyetlen eset, emberek ezt egyre meg egyre megjegyezve mennek fel s le. Nem kellene ezt neked jegyzett sebnek venned, vetettem fel, mert egyszer lesz neked szerelmesed, ne ess mederbe!

Erre gyerek ezt szegezte nekem: nem kell ezen megdermedned, ezek nemesebb szervek. Nem kevesebbek. Persze, nekem nem megy, jegyezte meg, nem lehet ezzel lefedettnek vennem, de nem tehetek ellene. Ez persze nehezebb, elfelednem ezeket.

Este persze belekbe engedtetett nem egyetlen szeszes nedv, s egyre hevesebben kelt fel ezek (szerelmesek, melyek nem elfedetten tesznek eztmegezt) ellen fentebb emlegetett gyerek. Mert, jegyezte meg, rendben, nem kell szeretned, de ne perelj velem, mert nekem sem termett szerencse ebben, s nem szeretem ezt, ne kelljen ezeket lesnem! Ne lesd, vetettem fel, de ezzel nem lett kellemesebb.

Nem lehet nem lesnem, ezek mellettem egyre szexelnek, de persze ezt megjegyeznem nem lehet, mert ezen esetben engem neveznek seggfejnek. Emellett nem mehettem el, fel kellett tennem egy megszerkesztett nyelvelemet, melynek nemeleje felfele emelkedett: Te szeretetet keresel? Mert nekem, lehet nem helyesen, ez szerelem-szeretet, nem egy embert kedvelsz. S mert te nem lehetsz ebben (szerelemben), nem szereted ezeket sem. Mert ezek szeretnek, de te nem. Ezen persze nekem esett, nem helyes eme eszme, melyet megjegyeztem, ezt felejtsem el. Mert ezek elmehetnek egy helyre, melyben emberek elszenderednek, ne szeszes nedvek, kedves emberek mellett hemperegjenek! Ezen nem veszekszem, mert ez teljesen helyesen ver fejbe, de te emellett sem szereted ezeket, mert szereztek egy embert s szeretnek. Nem veheted el ezt s ez lever.

Ezen veszekedve telt el egy este s persze nem megegyezve kellett elmennem, de ez nem vert le: veszekedtem egyet s szeszeket nyeltem, ez egy fergeteges este lett.

1 komment

Címkék: most pedig igyunk

A bejegyzés trackback címe:

https://krstf.blog.hu/api/trackback/id/tr831558766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mujure 2009.11.28. 16:55:00

ez helyes, rengeteget kellhetett vele szenvedned. de nem lett rettenetes:)
süti beállítások módosítása